Livrare Non-Stop

Livrarea este GRATUITA in Bucuresti, pentru comenzile in valoare de minim 150 Ron.

Pentru comenzile mai mici de 150 Ron, se plateste o taxa de livrare de 15 Ron de Luni pana Vineri si o taxa de 20 Ron, in zilele de Sambata si Duminica.

Pentru livrarea in zonele limitrofe (Ilfov), se plateste 30 Ron de Luni pana Vineri.

Aceasta,este asigurata de curierii proprii,ce transporta florile in conditii optime de temperatura si umiditate. Inainte de livrare,vom lua legatura cu destinatarul pentru a verifica disponibilitatea acestuia,fara a dezvalui detalii despre livrare.In cazul in care destinatarul nu este disponibil,veti fi contactat pentru a stabili daca se amana sau daca se anuleaza comanda.

Anii de experienta ne ajuta sa livram oriunde... acasa, la birou, in institutii, maternitati, scoli, spitale, biserici etc. Trebuie doar sa ne spuneti locatia si ne vom asigura ca surpriza va fi pe masura.

Si pentru ca iti suntem alaturi in orice moment, am creat SERVICIUL DE LIVRARE NON-STOP! Daca vrei sa faci o surpriza unei persoane dragi la o anumita ora tarzie, in toiul unei petreceri sau chiar in club, o poti face! Trimitand un superb aranjament floral, un cadou personalizat, litere din flori, o figurina, sau chiar o inima imensa din florile preferate, cu siguranta ii vei oferi cel mai frumos cadou!

Pentru SERVICIUL DE LIVRARE NON-STOP se percepe o taxa de 50 Ron, iar comanda trebuie plasata cu minim 6 ore inainte si cu 10 ore inainte Duminica!